Amacımız

Tellioğlu Perlit ve Mineral Madencilik A.S. olarak  , profesyonel bazda Dünya piyasalarından elde etmiş olduğumuz tecrübeyle oluşturduğumuz urun portföyümüzü müşterilerle buluşturup, müşterilerimizin memnuniyetini en üst safhada düşünmek ve onlara tamamiyle son teknolojiyle üretilmiş en kaliteli ürünleri sunmak üzere kurulmuştur.

Şirketimiz World Perlit markasi altında 2009 yılından itibaren Avrupa – Amerika ve Rusya pazarlarında özellikle Filtrasyon endüstrisinde lider olmuş. kendine has çıkarttığı ürünleri en son teknolojilerle birleştirmiş ve Dünyanın sayılı markalarıyla tanışıp, çalışma fırsatı bulmuştur. Firmamız Dünyanın en büyük nüfuslarına ve yüksek ticaret hacimlerine sahip ülkelerinde kendi ofislerini kurarak ticaretini bizzat yönetmektedir.

 

Izmit'te bulunan Fabrikamızda yıllık üretim kapasitemiz 15.000 ton Genlestirilmis Perlit ve 10.000 ton Vermikulit olup, Türkiye’nin en yüksek kapasiteli genlestirme tesisidir. Ayni zamanda TELLIOGLU PERLIT ; Genlestirilmis Perlit ve Vermikulit urunlerinde ulkemizin en buyuk ihracatcisi konumundadir.  Tesisimiz de Filtrasyondan ; uçak sanayisine kadar bir çok sektörde kullanılan Perlit ve Vermikulit türlerinin üretimleri yapılmaktadır.

Ürettiğimiz ürünler 100% çevre dostu olmakla beraber, hiçbir kimyasal yan atık malzeme bulundurmamaktadır.

 

Ürünler